Agent Login Form

A NEKRETNINE Tolstojeva 20 a.nekretnine2014@gmail.com 0213014480 069640221 | 0616140565

KUĆA 360.00 m2 340000.00 €

| Sremska Kamenica Tatarsko BrdoŠIFRA KUĆE :

Ukupan broj soba 5
Ukupno kvadrata 360.00 m2
Površina placa 689.00 m2
Širina placa 0.00
Kanalizacija
Gradska voda DA
Trofazna struja DA
Tip grejanja GS
Da li je kuća uknjižena Da
Broj spratova 1
Terasa 2
Zamena NE

Prodaje se nova,uknjižena kuća, po mogućstvu sa nameštajem, završena i useljena pre 8 godina, 2012.godine.

Kuća je na placu 6,89a. Pravljena je u dva nivoa, suterenski, gde je potpuno u nivou terena(nije ukopan u dubinu, već u stranu brda), 70m2, kupatilo, velika kotlarnica, hodnik, soba i trpezarija sa kuhinjom. Ovaj deo kuće nije završen, ima vodu, struju i zidan je od cigala-blokova.

Prizemni deo kuće je površine 170m2, sa velikim dnevnim boravkom, velikom kuhinjom, špajz, veliki ulazni hodnik, tri velike spavaće sobe, veliki hodnih koji vodi do spavaćih soba, kupatilo, cipelarnik, drugo veliko kupatilo, koje nema svoj pripadajući nameštaj, ulazna terasa, balkon od 40m2 sa ogradom od prohroma, na gornjem nivou, sa predivnim pogledom na brda Fruške Gore i terasa od 40m2 na donjem nivou. Gornji nivo kuće je montažni, ali ne u fabričkim merama i materijalima, već je pravljeno na licu mesta, po zahtevima investitora, tj. vlasnika. Ukupna debljina spoljašnjih zidova je 22cm.  Drvene konstrukcije debljine su 14cm. U međuprostor drvene konstrukcije stavljena je min. vuna. Sa spoljne strane je stavljena OSB ploča, stiropor 5cm debljine i  demit fasada(mrežica, lepilo i fasada). Sa unutrašnje strane zidovi su obloženi folijom(parna brana), OSB pločama i gipsanim pločama.  Cela površina stambenog dela, 170m2, greje se podnim grejanjem na gas, sa neverovatno malom potrošnjom. Podovi su kombinovani epoksidom i keramičkim pločicama. Kuća ima gas, trofaznu struju, vodu, plus sopstveni bunar, fiksnu telefonsku liniju, internet. Licem je okrenuta prema istoku, gde se svako jutro može gledati izlazak Sunca. Kuća ima odličnu PVC stolariju, sa komarnicima i roletnama. Ispred kuće je nedovršeni bezen sa predviđenom plažom. U sklopu kuće je i garaža 80m2,  za tri auta. Garaža nije potpuno završena, ima struju, vodu, bunar i improvizovanih troje vrata.

Od preostalih radova na kući, ostalo je da se završi bazen sa plažom, da se garaža izmalteriše i ugrade vrata, da se stavi planirano široko stepenište prema kući sa teretnim liftom i da se uradi niski potporno-ukrasni zid i eventualno asfaltiranje ogromnog parkinga na koji može stati 10 automobila.

Nameštaj u kući, osim kuhinje, sav je skoro nov.

Na placu od voća ima smokva, ribizla, malina, jagoda, aronija, ogrozd, kupina, vinograd, trešnja, višnja, lešnik, orah, urma, sve u malim količinama, za potrebe vlasnika. Ni jedan opis kuće, ne može opisati prednosti življenja  na ovoj lokciji i udobnost ove kuće. Sve ima što je potrebno za jedan savremen život, u skoro samom gradu, a izdvojen iz gužve, sa šumom i šetnjom po njoj, kao na samoj planini.

Kuća se nalazi na zemljištu KO Sremska Kamenica, na obroncima čuvenog Tatarskog brda. Praktično, terenski, kuća je povezana sa Novim Sadom, do kojeg je potrebno 4 minuta kolima, a do samog centra Novog Sada ili Futoške pijace, potrebno je 6 minuta.  Gradski autobus je na 10 minuta hoda od kuće. Kuća je izdvojena iz grada i gradske gužve. Sa prednje strane kuće je prelep pogled na brda i Frušku Goru. Sa zadnje strane kuće je šuma vidikovac i park instituta Sremska Kamenica. Kuća je na potezu ruže vetrova i u letnjim žarkim mesecima ima znatno nižu temperaturu od gradske vreline. Ispred kuće je magistralni put i uvek je čist i prohodan u zimskim snežnim mesecima.

Zaista vredno svakog razgledanja!

Registar posrednika 624 A-nekretnine, broj licence 2158.

Kontakt broj 061 61 40 565 Aleksandar.


Aleksandar Gačić

Kontaktirajte agentaZa sva pitanja kontaktirajte agenta prodaje

Image verification

PRETRAGA KUĆA


Naši agenti

Aleksandar Gačić

a.nekretnine2014@gmail.com

0616140565

Milijana Kostić

micakostic61@gmail.com

0603105957

Periša Kostić

4402240ci@gmail.com

0637259453

Siguran način da kupite ili prodate nekretninu

Pregledaj zapamćene nekretnine Zatvori prozor